Fogyasztó barát

Ügyfélszolgálat

Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Ajánlott Cég

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Házhozszállítás

Blog
2020.06.15 11:40

Dell laptop szériák

A Dell laptop szériák leginkább megbízhatóságukról és hosszú garanciális időtartamukról híresek, amire bőven rá is szolgáltak. A különböző Dell laptopok között ma már nem csak üzleti laptopokat, hanem otthoni felhasználásra szánt, valamint gamer gépeket is megtalálhatunk.

A Dell története

A Dell egy a világ legnagyobb számítógép- laptop- és hardvertervező-gyártó vállalatai közül. Sikertörténetük 1984-ben indult Texasban, amikor Michael Dell elkezdte árulni első összeszerelt gépeit, még PC”s Limited cégnév alatt. Egy évvel később már saját dizájnú számítógéppel, az úgynevezett Turbo PC-vel hódított az amerikai piacon és 3 évvel később felvette a Dell Computer Corporation nevet is.

Legnagyobb versenytársuk országon belül a Hwelett-Packard, de világ szinten a Lenovo, ASUS, és komoly riválisnak tekinthető. A piaci pozíciójuk megtartása érdekében a számítógépek és laptopok terén is folyamatosan fejlesztenek a Dellnél és a különböző felhasználási körökre ma már különböző szériákat hoztak létre, amik szintén igen népszerűek. Így jött létre a ma is világszerte ismert Inspiron, Latitude, Vostro és az Alienware is.

Dell Inspiron laptop család

Az Inspiron laptop család egyértelműen az otthoni, illetve a kisebb irodai munkák teljesítésére lett kialakítva. Ezek a laptopok kedvező árukkal és sokoldalú felhasználási módjukkal a mindennapokban felmerülő mindenfajta igényt képesek kielégíteni. Sorozatszámok tekintetében a 3000, 5000, 7000-es számokkal találkozhatunk, amik a felszereltséget is jelölik a felhasználók számára.

Dell Latitude laptop család

A Dell a Latitude laptop szériájával vált igazán sikeressé az üzleti világban. A kiváló teljesítmény mellett, ezek a laptopok komoly védelemmel is rendelkeznek. Ez kiterjed a külső behatások elleni védelemre, mint az ütődés, víz, valamint a különböző innovatív biztonságtechnikai eszközökre is, mint az ujjlenyomat olvasó. Az Inspiron szériához hasonlóan itt is a sorozatszámok a felszereltséget is jelzik, amihez persze az árfekvés is igazodik. A Latitude gépek esetében még mindenképp érdemes szót ejteni a kiváló üzemidőről is, amiről a nagykapacitású laptop akkumulátor a Dell gépek optimalizáltságával gondoskodik.

Dell XPS laptop család

Az XPS laptopok legnagyobb előnye, mellyel hódítani szeretne a mai piacon, az a kiváló nagyfelbontású kijelző, valamint az egyedi anyagok megjelenése és a különböző hasznos funkciók előtérbe helyezése. Enne köszönhetően a XPS laptopok a fiatalabbak számára lehet kiváló választás, hiszen a 4K-s ultra HD kijelzők tűéles képet garantálnak a felhasználók számára.

Dell Vostro laptop család

A Vostro Laptop család elsősorban a kisvállalkozások számára lett kialakítva, tehát az Inspiron és a Latitude szériák között helyezkedik el félúton. Ezekben a laptopokban az alapszintű biztonság és szolgáltatásokra helyezik a hangsúlyt, amit természetesen a megbízhatósággal ötvöznek a Dellnél.

A strapabíróságért többek között az alumínium borítás, a fém csuklótámaszok felelnek, de ugyanakkor nem kell lemondanunk a könnyű kivitelről sem, miközben az előre telepített biztonsági szoftverek és ujjlenyomat olvasó védi adatainkat.

 

Alienware laptop család

Az Alienware ma már egy roppant népszerű választásnak számít gamer körökben, hiszen kitűnő rendszer- és játékgrafikai teljesítményt nyújt, miközben a mobilitást is garantálja. Természetesen gamer laptop révén találkozhatunk 15,6, valamit 17 colos kijelzővel szerelt géppel is. Ráadásul nem csak kijelző méretben, de teljesítményben is igyekszik megközelíteni az asztali számítógépeket. Ehhez már alapesetben is a legmodernebb processzorok és a legjobb teljesítménnyel rendelkező dedikált grafikus kártyák kerülnek beszerelésre.