Új jelszó kérése
Fogyasztó barát

Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Blog

„Csatlakoztatva, nem töltődik.” Téged is fogadott már ez a mondat, amikor a laptop akksira vitted az egeret a jobb alsó sarokban? Szeretnéd feltölteni a laptop akkumulátort, de mégse akarja tölteni?

Most annak járunk utána, hogy mi lehet a megoldása annak a problémának, ha a laptop akkumulátor nem töltődik?!

A laptop akkumulátor biztosítja a laptop, más néven notebook hordozhatóságát. Enélkül átlagos asztali gépként tudjuk csak használni. Sajnos nincs örökérvényű technológia, mindenképpen elhasználódik és tönkremegy. Azt az időt, amíg használhatjuk a készüléket, azonban néhány alapvető szabály betartásával meghosszabbíthatjuk.

A laptop akkumulátor helyes töltése az egyik legfontosabb tevékenység annak érdekében, hogy az élettartamát 3-4-szeresére megnöveljük.

Érdemes-e laptopunkhoz a gyártótól ( Lenovo, HP, Dell ...stb... ) származó akkumulátort vásárolnunk? Erről fog szólni ez a cikk.

Sokakban felmerülhet a címben említett kérdés, hogy használt avagy új laptopot vegyünk. Az új laptopok ugyan csábítóak lehetnek, de sok esetben pénztárcakímélőbb és megfontoltabb döntés egy minőségi használt laptopot venni. Hiszen ezek a masinák profi felújítóktól származnak a fejlettebb Nyugat-európai országokból. Gondoltad volna?...

Webáruház készítés