Új jelszó kérése
Fogyasztó barát

Ország boltja verseny
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Blog

Ha a laptop akkumulátor már jóval kevesebb ideig bírja egy feltöltéssel, akkor felmerülhet az a szándék, hogy a cellákat felújítsuk. Erre két lehetőség is kínálkozik, de egyik sem veszélytelen. Van azonban sokkal biztosabb és kényelmesebb megoldás is!

Ebben a cikkben segítünk dönteni ebben a kérdésben.

Ha a laptop akkumulátorod gyengélkedik, nem tölt, lassan tölt és utána gyorsan lemerül, akkor kézen fekvő lehetőség valamilyen módon megjavítani, felújítani. Sokan próbálnak spórolni az ilyen jellegű kiadásokkal és kihozni a lehető legtöbbet a készülékekből. Ebben a cikkben kiderül, hogy érdemes-e belevágni és egyáltalán milyen lehetőségek közül választhatunk.

Ha nem tölt fel teljesen a laptop, akkor annak több oka is lehet. A laptop szoftver vagy hardver szinten is meghibásodhatott, aminek utána kell járni. Többféle megoldás létezik és a problémára, különböző árfekvésben, ezért nem mindegy, hogy melyiket választjuk.

Sőt, az is lehet, hogy nem romlott el semmi!

Ebben a cikkben segítünk kinyomozni a probléma okát és lehetséges megoldásokat nyújtunk.

Ha laptop töltőt szeretnél vásárolni, akkor vannak szempontok, amiket érdemes figyelembe venni, mielőtt döntessz! Milyen típusút válassz? Hogyan találod meg a megfelelő típust? Ha túl sok a kérdésed ezzel kapcsolatban, akkor mi segítünk!

A laptop töltő egy nagyon fontos összetevője annak, hogy használni tudd a laptopodat. Sokat kibírnak, évekig is jól működhetnek, ha betartassz néhány alapszabályt. Ebben a cikkben 5 ilyen aranyszabályt sorolok fel, hogy semmiképp ne kövess el olyan hibákat, amik tönkretehetik vagy lerövidíthetik laptop töltőd élettartamát.

A laptop akkumulátor egy rendkívül érzékeny és bonyolult szerkezet. Sokan úgy gondolják, hogy érdemes nekiállni megjavítani vagy „szakemberrel” megjavíttatni. Ehhez azonban érdemes átgondolni az előnyöket és hátrányokat, amit egy ilyen felújítás okozhat. Ebben a cikkben segítünk ezt a kérdést körüljárni.

Elromlott a laptopod akkumulátora? Esetleg még működik, csak nagyon gyorsan lemerül?

Laptop akkumulátor vásárlása a laptopakkumulator.eu webáruházban könnyen és gyorsan megoldható. Megbízható minőségű és kiváló ár-érték arányú termékeket vásárolhat! Mindez csak néhány kattintással!

„Csatlakoztatva, nem töltődik.” Téged is fogadott már ez a mondat, amikor a laptop akksira vitted az egeret a jobb alsó sarokban? Szeretnéd feltölteni a laptop akkumulátort, de mégse akarja tölteni?

Most annak járunk utána, hogy mi lehet a megoldása annak a problémának, ha a laptop akkumulátor nem töltődik?!

A laptop akkumulátor biztosítja a laptop, más néven notebook hordozhatóságát. Enélkül átlagos asztali gépként tudjuk csak használni. Sajnos nincs örökérvényű technológia, mindenképpen elhasználódik és tönkremegy. Azt az időt, amíg használhatjuk a készüléket, azonban néhány alapvető szabály betartásával meghosszabbíthatjuk.

A laptop akkumulátor helyes töltése az egyik legfontosabb tevékenység annak érdekében, hogy az élettartamát 3-4-szeresére megnöveljük.

Érdemes-e laptopunkhoz a gyártótól ( Lenovo, HP, Dell ...stb... ) származó akkumulátort vásárolnunk? Erről fog szólni ez a cikk.

Sokakban felmerülhet a címben említett kérdés, hogy használt avagy új laptopot vegyünk. Az új laptopok ugyan csábítóak lehetnek, de sok esetben pénztárcakímélőbb és megfontoltabb döntés egy minőségi használt laptopot venni. Hiszen ezek a masinák profi felújítóktól származnak a fejlettebb Nyugat-európai országokból. Gondoltad volna?...

Webáruház készítés