Fogyasztó barát

Ügyfélszolgálat

Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Ajánlott Cég

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Házhozszállítás

Blog
2018.11.14 23:21

Laptop akkumulátor cella cseréje

Ha a laptop akkumulátor már jóval kevesebb ideig bírja egy feltöltéssel, akkor felmerülhet az a szándék, hogy a cellákat felújítsuk. Erre két lehetőség is kínálkozik, de egyik sem veszélytelen. Van azonban sokkal biztosabb és kényelmesebb megoldás is!

Ebben a cikkben segítünk dönteni ebben a kérdésben.

Laptop akkumulátor cella cseréje szervizben

Vannak szervizek, ahol vállalják a laptop akkumulátor celláinak felújítását. Ez annyiból jobb megoldás, hogy remélhetőleg szakember foglalkozik a készülékkel. Nagyon fontos, hogy megbízható, valódi szaktudással rendelkező szakemberre bízd! Az akkumulátor cellák nagyon érzékeny készülékek, ha nem szakértő kezekbe kerül, akkor komoly veszélyeket tartogat. Ezeket lentebb fogjuk felsorolni.

A javítás több napig is eltarthat és semmilyen garancia nincs rá, hogy javulni fog az állapota és hosszabb ideig tudod még használni.

 

Laptop akkumulátor cella cseréje házilag

Ha te nem vagy szakember, akinek van tapasztalata ilyen készülékek terén, akkor nem javasoljuk, hogy saját magad, házilag javítsd. Népszerűek a „csináld magad” videók és rengeteg információt találhatunk róla a neten. Több bejegyzésben, fórum hozzászólásban és videóban is elmagyarázzák a részleteit. Az biztos, hogy néhány ezer forint spórolásért sokkal komolyabb károkat kocáztatsz, ha neki áll megszerelni a laptop akkumulátor cellákat.

Tipp! Ahhoz, hogy minél tovább tudd használni az eredeti akksit, összeszedtünk 5 tippet, amiknek a batartásával sokkal tovább fogja bírni.

 

Laptop akkumulátor cella cseréjének veszélyei

  • emberi egészségre veszélyes
  • tűz- és robbanásveszélyes
  • működésképtelenné válhat a laptop
  • adatvesztés következhet be
  • még kevesebb ideig fogja bírni az akksi

 

Összegezve

Elég egy kisebb figyelmetlenség vagy hiba és bármelyik fenn felsorolt probléma bekövetkezhet, akár akkor is, amikor épp nem figyelünk a laptopra.

Az utángyártott laptop akkumulátorok hasonlóan megbízhatóak és tartósak, mint az eredeti akksik. Az áruk jóval kedvezőbb és egy szervizben végrehajtott szereléshez képest sincs nagy különbség.

A laptopakkumulator.eu webáruházban csak kiváló minőségű alkatrészeket vásárolhatsz! Ugyanolyan tartósak és megbízhatóak, mit a gyári alaktrészek. Könnyű és gyors megrendelés után 2 napon belül már használhatod is! Ennél egy szerelés se gyorsabb és kevésbé megbízható.