Fogyasztó barát

Ügyfélszolgálat

Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Ajánlott Cég

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Házhozszállítás

Blog
2019.07.08 14:00

Ha elfáradt a szerszámgép akkumulátor

Borsot tör a szakik orra alá, ha gyorsan merül, nem a régi kapacitáson dolgozik a munkaeszköz. Gyakori probléma, hogy alig hajt már például az akksis fúró, miközben égető szükség lenne rá az adott feladatnál. Sajnos a szerszámgép akkumulátor eredeti teherbírása sem tart örökké, előbb utóbb új erőforrást kell vásárolni. Akad ahol az utángyártott alkatrész esetében is minőségi cellákat, túltöltés- és rövidzárlat elleni védelmet ígér a forgalmazó.

 

Utángyártott szerszámgép akkumulátor vásárlás

 

Az akkumulátor vásárlás során érdemes lehet arra is figyelni, mely termékek rendelkeznek túltöltés- és rövidzárlat elleni védelemmel. Több helyütt feltüntetik azt is, hogy a kismértékű önkisülésnek köszönhetően csak kevés energia veszik el, ha nincs használatban az akkumulátor.

 

Szerszámgép akkumulátor töltése

 

A szerszámgépek esetében is különbözhetnek az akkumulátorok. Azt azonban nem árt észben tartani, hogy más szempontok szerint kell gondoskodni a nikkel-kadmium (NiCd), a lítium-ion és a nikkel-metál-hibrid (NiMH) akkumulátor karbantartásáról is, ha minél hosszabbra szeretnénk kitolni élettartamukat. Az ideális töltésről, karbantartásról kérdezzünk meg szakembert. A kulcskérdés az időszakok között van: míg némelyik akkumulátort elég lehet csak nagyjából három havonta teljesen lemeríteni és feltölteni, addig más típusoknál ezt ajánlott lehet havonta megtenni.

Szerszámgép akkumulátor felújítás

 

Találni nem egy csináld magad típusú videót a közösségi portálokon, melyek jó támpontként szolgálnak, ha valaki a szerszámgép akkumulátor otthoni javítása mellett teszi le a voksát. Bár mindenki maga dönt, ez a módszer aligha lesz kifizetődő azoknak, akik csak kísérletező kedvvel állnak neki a felújításnak, s kevésbé magabiztosak a tudásukat illetően. Időt és pénzt fecserélhetünk el, miközben nem feltétlenül a várt eredményt kapjuk munkánk végeztével.

 

Amikor a szerszámgép akkumulátor töltő a hibás

 

Könnyen előfordulhat természetesen az is, hogy a szerszámos táskában a töltő adapter kábel törik meg, s ezért nem teszi a dolgát az akkumulátor. Ezt a hibát kis odafigyeléssel, megfelelő tárolással előzhetjük csak meg, melyről a munka hevében sokan hajlamosak megfeledkezni.

 

Hűen a márkához

 

Persze mondhatná azt is ember, hogy inkább vásárol egy új gépet, hiszen nem sokkal kerül többe, mint egy új akkumulátor. Ugyanakkor a szakemberek többsége pontosan jól tudja azt is, hogy nem éri meg szakítani a bevált márkákkal, s cserélni helyettük egy silányabb termékre. Ha pedig így nézzük, kifizetődőbb beruházni egy drágább, ám minőségi akkumulátorra. Súlyos ezreket, értékes időt takaríthatunk meg. Webáruházunkban tizenhét szerszámgép márka akkumulátorai érhetők el.

Összegezve

Kiváló minőségű utángyártott szerszámgép akkumulátorok között válogathatsz és megtalálhatod a számodra megfelelőt kínálatunkban! Szerszámgép akkumulátorok >>>