Fogyasztó barát

Ügyfélszolgálat

Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Ajánlott Cég

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Házhozszállítás

Blog
2019.05.27 20:36

Új kamera akkumulátorra vagy kamera töltőre van szükséged?

Egy akkumulátor sem bírja örökké, előbb-utóbb veszítenek kapacitásukból még a drágább a termékek is. Persze, nem mindig az erőforrást kell cserélni egy kamerában, akár egy hibás töltő is tehet arról, hogy nem emelkednek a energiát jelző apró cellák a kijelzőn. Nézzünk néhány esetet ebben a cikkben, mikor kellhet új kamera akkumulátor és mikor új töltő.

Kamera töltő vásárlása

 

Tucatnyi oka lehet annak, hogy nem működik a kamera, fényképezőgép töltő. Előfordul, hogy becsípődik valahová a kábel, megtörik benne a szál, s ennek következtében válik használhatatlanná. Számtalanszor figyelmeztetik arra is az embert, hogy ne tartsa házi kedvence közelében elektromos készülékeinek kábeleit, mert könnyen megeshet, hogy megcsócsálja azt a kutya vagy a macska.

 

  • Kamera töltő szett vásárlásában is elgondolkozhatunk, melyhez jó eséllyel autós töltőt is kapunk pénzünkért cserébe. Az utángyártott termékek esetében sem kell csalódnunk.

  • Érdemes lehet mérlegelni a kamera töltő mellé járó kábel hosszát is, ha már a kényelmi szempontokra is adunk.

  • USB-csatlakozási lehetőséggel is vásárolhatunk kamera töltőt, mely az utazóknak jelenthet jó alternatívát.

kamera-akkumulator-tolto

Kamera akkumulátor töltése

 

Ha már megvásároltuk a kiszemelt új töltőt, nincs más teendőnk, mint a készülék mellé kapott használati utasítás szerint eljárni a töltések alkalmával. A gyakori túltöltés azonban megrövidítheti a kamera akkumulátor élettartamát. Ha már hirtelen esik az akku töltöttsége, mondjuk szobahőmérsékleten, érdemes lehet új erőforrás után nézni, vagy szakszervizhez fordulni.

 

Tipp: Ha egy ideig nem tervezzük munkára fogni fényképezőnket, kameránkat, az akkumulátort akkor is töltsük fel néhány havonta, legalább fél évente. A tápkábelt mindig ki kell húzni a fali aljzatból, amikor nem használjuk a töltőt.

Érdemes körülnézni a Fotó, kamera akkumulátor és töltő oldalunkon, ahol széles választékot találsz mindegyikből!

 

Előfordulhat, hogy új kamera akkumulátor kell

 

Természetesen könnyen megeshet, hogy a kamera akkumulátor öregedett el, amin nyilvánvalóan egy új töltő sem tud segíteni. Az akkumulátor számot, s a feszültséget azonban össze kell vetni a régi, s a megvásárolni kívánt darabon ahhoz, hogy a megfelelő terméket szerezzük be. Ha nem vagyunk biztosak ebben, kérjük inkább szakember segítségét a választásban.

 

Kamera, fényképező akkumulátor tárolása

 

Természetesen a megfelelő tárolásról is gondoskodni kell. Akad gyártó, mely például arra figyelmeztet egy drágább fényképezőgépe esetében, hogy ha hosszabb ideig nem használjuk a készüléket, vegyük ki az akkumulátort a szivárgás megakadályozása érdekében.

De másra is figyelni kell, ha hosszabb ideig nem használja valaki az akkumulátort: tárolás előtt érdemes behelyezni a fényképezőgépbe, s teljesen lemerítve kell kivenni.

Minden termék esetében segítséget adunk, de fordulhatsz hozzánk bizalommal a 

+36302931140-as telefonszámon vagy az info@laptopakkumulator.eu email címen!