Fogyasztó barát

Ügyfélszolgálat

Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Ajánlott Cég

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Házhozszállítás

Blog
2019.04.18 07:49

Nem töltődik a kamera akkumulátor?

Noha hódít az okostelefonok világa, még mindig sokan vannak, akik inkább digitális videokamerával vagy fényképezőgép segítségével rögzítik az arra érdemes pillanatokat. Persze, más elektronikus termékekhez hasonlóan az akkumulátor e készülékekben sem örök életű, olykor sajnos cserére szorul.

S bizonyára nincs annál bosszantóbb, amikor egy fontos élethelyzetben hagy cserben a készülékünk, s esélyünk sincs megörökíteni a számunkra lényeges pillanatot. Ebben a cikkben igyekszünk adni néhány támpontot, mire érdemes figyelne kamera akkumulátor vásárlás alkalmával.

Kamera akkumulátor vásárlás

 

Természetesen itt is érvényesül az aranyszabály: kérjük szakember segítségét, ha azt érzékeljük, hogy már kevesebb üzemidőre képes vagy esetleg be sem kapcsol a kameránk, fényképezőgépünk.

 

Ha új akkumulátort kell beszereznünk, több szempontra is érdemes odafigyelnünk. Természetesen egy rutinos, hozzáértő fotósnak vagy operatőrnek nem okoz különösebb problémát egy új akkumulátor beszerzése, de bizonyára van, akiknek jobban oda kell figyelniük arra, mit is vásárolnak készülékükbe. Utángyártott akkumulátorok széles választékát találhatjuk meg a világhálón.

 

  • Ha internetes portálról rendelnénk, vessük össze a régi akkumulátor modellszámát az adott webes platformon megadott számokkal. Ez természetesen alapvető feltétel a megfelelő eszköz kiválasztásához.
  • Ellenőrizzük azt is, hogy a régi akkumulátor is ugyanolyan feszültséggel rendelkezik-e, mint az, amelyiket éppen megvásárolnánk.

 

A kamera akkumulátor oldalunkon széles választék található kamera akkumulátorokból.

 kamera

Nem árt a tartalék akkumulátor

 

Bizonyos fényképezőgépek esetében gyakorta felhívják a figyelmet: nem árt készenlétben tartani még egy feltöltött akkumulátort. A tartalék eszköz jól jöhet például akkor, amikor hidegben szeretne fényképeket készíteni az ember. Hiszen ekkor az akkumulátor is hamarabb lemerülhet a megszokottnál. Ám ha már szobahőmérsékleten is csökken egy teljesen feltöltött akkumulátor töltöttségi ideje, okos döntés lehet új erőforrás után nézni.

 

Akkumulátor töltő szett

 

A töltőben természetesen csak az azzal kompatibilis akkumulátorokat szabad tölteni. Ha nincs használatban a töltő, a tápkábelt se hagyjuk a fali aljzatban. Találhatunk már piacon (viszonylag kedvező áron) olyan töltőt szettet is a fényképezőgépekhez, mely a tápkábel mellett egy hálózati és egy autós adaptert is tartalmaz. Ez utóbbi sokat könnyíthet az utazók életén.

 

  • Tipp: Természetesen itt is fontos megjegyezni azt, hogy vigyázzunk a tápkábel kötegelésére. A hanyagul összecsomózott vezeték könnyen megtörhet.

 

Kamera akkumulátor és töltő mellett bizonyos márkákhoz infravörös távkioldót is találhatnak az érdeklődők a webshopunkban. Az apró szerkezet, de nagy segítség lehet a távvezérlésben.

 Adunk még hasznos tanácsokat a kamera akkumulátor töltésével kapcsolatban a Kamera akkumulátor töltési szempontok című cikkünkben!

Minden termék esetében segítséget adunk, de fordulhatsz hozzánk bizalommal a 

+36302931140-as telefonszámon vagy az info@laptopakkumulator.eu email címen!