Fogyasztó barát

Ügyfélszolgálat

Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Ajánlott Cég

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Házhozszállítás

Blog
2019.05.08 15:09

Kamera akkumulátor töltési szempontok

A vérbeli fotósoknak sosem lesz elég egy okostelefon kamerájának a tudása. Ezért többen is kitartanak a már régebben megvásárolt fotómasinájuk mellett, mondván, hogy az igazán szemrevaló képek, kisfilmek elkészítéséhez profi gép is szükségeltetik. Csak tartson ki az akkumulátor is, ugyebár. Nézzünk néhány szempontot, melyeket érdemes lehet megfontolni a kamera akkumulátor töltésekor.

Kamera akkumulátor töltése

A felhasználó jogos elvárása, hogy miután már a zsebébe nyúlt egy új kamera áráért, dolgozzon is érte a megvásárolt készülék, álljon készenlétben a nap minden percében. A kamera megfelelő töltése révén azonban magunk is sokat tehetünk azért, hogy több élményt kaphassunk lencsevégre, azaz ne öregedjen el idő előtt a termék erőforrása. A folytonos túltöltés azonban rövidíthet a lítium-ion akkumulátorok működési idején például a videokamerák esetében is, némiképp meggyorsíthatja az elöregedési folyamatot.

 

Természetesen mindig a készülékhez mellékelt leírás szerint töltsük az akkumulátort, hogy a lehető leghosszabb üzemidőt hozhassuk ki a termékből.

 

Tipp: Ha egy ideig, akár hetekig nem vesszük elő kameránkat, fényképezőgépünket, a töltésükről akkor sem szabad megfeledkezni. Akad olyan újabb termék a piacon, melynél arra figyelmeztet a gyártó, hogy 6-12 havonta érdemes feltölteni ebben az esetben az akkumulátort ahhoz, hogy megőrizzük működőképességét.

Válogass kedvedre Kamera akkumulátor választékunkból, ahol számos gyártó termékei közül biztosan megtalálod azt, amire épp szükséged van!

kamerea-asztalon

Kamera akkumulátor töltése számítógépről

 

Jóllehet bizonyos kameratípusok számítógépről is tölthetőek, ugyanakkor még az esetben sincs garancia, hogy minden számítógéptípussal kompatibilis a készülék. Persze érdemes fejben tartani azt is, hogy ha a laptop is akkumulátorról üzemel éppen, s úgy töltjük a kamerát, gyorsabban lemerül a számítógép is. Bizonyos készülékeknél arra figyelmeztet a gyártó, hogy kikapcsolt állapotban töltsük a kamerát.

 

Kell még energia? Gondoskodj tartalék akkuról

 

Egy hosszabb túra alkalmával a folyamatos energiaellátásról is gondoskodnunk kell, ha nem akarunk lemaradni a fontos pillanatokról. Nem könnyű ez akkor, ha nincs állandó töltési lehetőségünk. Éppen ezért lehet megfontolásra érdemes ötlet, hogy beszerzünk még néhány plusz akksit a fényképezőnk mellé, melyeket ha magunknál tartunk, nem érhet bennünket kellemetlen meglepetés.

Szerencsére már a vásárlás miatt sem kell külön autóba ülni, a fotelből is könnyűszerrel megrendelhetjük a számunkra megfelelő erőforrást. Természetesen a modellszám és a feszültség egyeztetéséről ekkor se feledkezzünk meg. Már az utángyártott kamera akkumulátorokat is kiváló minőséggel jellemzik a forgalmazók, nem érhet bennünket különösebb csalódás.

Nem töltődik megfelelően a kamera akkumulátorod? Akkor ajánljuk korábbi írásunkat, a Nem töltődik a kamera akkumulátor? című cikkünket!

Minden termék esetében segítséget adunk, de fordulhatsz hozzánk bizalommal a 

+36302931140-as telefonszámon vagy az info@laptopakkumulator.eu email címen!