Fogyasztó barát

Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Ajánlott Cég

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Házhozszállítás

Blog
2018.12.15 13:06

Az univerzális laptop töltő dilemmája

Univerzális laptop töltőből sokféle vásárolható. Nagyon csábító a gyors és könnyű megoldás, hogy utána bármilyen notebookhoz használhatjuk és még olcsó is.

De vajon megéri megvenni? Sok rossz tapasztalat hallottunk már ezzel kapcsolatban, ezért érdemes utánajárni a kérdésnek. Ebben a cikkben az univerzális laptop töltő kérdését vizsgáljuk meg.

Vásároljak univerzális laptop töltőt?

Sokszor úgy gondolkodunk manapság, hogy minden pótolható egy olcsóbb, univerzális megoldással. Ha elromlik a televízió távirányítója, máris egy univerzális, mindegyik típussal működő termék után kutatunk a boltok polcain. Ezzel alapvetően nincs is baj, legtöbbször teszi a dolgát az új kapcsoló is. Ám mindent mégsem pótolhatunk a legolcsóbb alternatívával, vagy legalábbis nem kifizetődő így cselekedni.

Van ugyanis, amire hosszú távon megéri kicsit többet fordítani. Különösen hangsúlyos lehet ez a laptop töltő esetében. Persze, roppant csábítónak tűnhet a külföldi weboldalak széles kínálatában lecsapni egy első blikkre olcsóbbnak tűnő univerzális termékre, félig sem biztos, hogy minőségi laptop töltő érkezik hozzánk az óceán túloldaláról.

Nem egy szakportál állást foglalt már a témában a gyakori negatív tapasztalatokat hangsúlyozva. Mik lehetnek ezek a negatív tapasztalatok?

  • Némelyik univerzális laptop töltő nem tölt megfelelően.
  • Vagy éppen egyáltalán nem tölt.
  • Előfordulhat olyan eset is, hogy a töltő nem ismeri fel a laptop szükséges áramfelvételét, a helytelen meghatározás pedig az alaplapi alkatrészek tönkremeneteléhez is vezethet.

 

Árkalkuláció: az univerzális vagy a márkahű laptop töltő éri meg jobban? 

Már egy gyors összehasonlítás eredményeként is kiderül, hogy nem minden esetben van nagy különbség az árak között. Míg az egyik nemzetközi webáruházból kicsivel több, mint kétezer forintért rendelhetünk olyan univerzális töltőt, ami passzol mondjuk egy LENOVO laptophoz is, addig a laptopakkumulator.eu webshopban hasonló áron, a márka saját laptop töltője is elérhető. (garancia..., stb...)

 

A külső is számíthat egy laptop töltő esetében

Jóllehet a laptop töltő megbízhatósága és az ára csak egy dolog, a külcsín is sokat számít. Ha már olyan laptopunk van, amivel elégedettek is vagyunk, miért is használnánk hozzá olyan töltőt, mely egészen más minőséget képviselő anyagból, s merőben más kialakítással készült? Aligha festene megnyerő képet az emberről mondjuk egy üzleti megbeszélésen.

Összegezve

Összességében elmondható, hogy jóval több hátránya és veszélye van az univerzális laptop töltő vásárlásának. Spórolni is alig tudunk vele, akkor meg még rá is fizetünk, ha kiderül, hogy nem használható.

A laptopakkumulator.eu laptop akkumulátor és laptop töltő webáruházban kedvedre válogathatsz a laptop töltők széles kínálata között! Biztonságos és gyors megoldás megfizethető áron a laptop töltő problémádra!